vecka 2 av stambyte.

(Bara 8 veckor kvar) 

Tyra är helt galen idag springer runt som en toka. Dagis är stängt idag så vi är hemma!
Hon pratar en massa, detta kan hon säga :
Mamma, Pappa,
Dotta (docka),
botta (borta)
Katt,
TiiiTA,
Näsa, Öga ( plus att hon vet vart de sitter på ansiktet)
TYJJA (Tyra).
Hon var väldigt nära på att säga Fia igår men blev bara FFFFFFFF.....
Jag tror det var allt men märker att de bara kommer mer o mer hela tiden

...






......Ibland önskar man att man hade humor som denna snubbe ............
Pusssss

tråktisdag

Haft en sjukt tråkig dag, har vart svintrött för Tyra vaknade runt en halv 2 inatt o trodde det var morgon o ville leka. ICKE! Hon skrek si så där en timme. det förstörde hela min dygnsrytm iaf.

Men jag festade till denna tisdag med en äppelpaj till min familj!  Det var uppskaanskattat. vi bor ganska många under samma tak nu. 1 rum - 2 personer (Fia & Oliver) andra rummet - Marcus & katt  3dje rummet- Jag tyra och victor OCH MAMMA. Men de funkar. : ) Perfekt. Ska hem imorrn eller på torsdag iaf. Umgås me kissarna. Sen kommer jag tillbaka mamma, på söndag. Får väll våldgästa pappa nån vecka oxå!  Det HAR gått 3 dar. Stambytet kan pågå i 10 veckor. Förstår ni. Jobbigt läge.

Vi ska dansa på fredag. Sen ska jag ragga upp en snygg brud (Tina) o så ska vi sova i samma säng det är mys. :P Måsta bara komma ihåg o renbädda så hon slipper sova i makk svätt. :) Tjootjim nu ska jag dricka the.

Kram

mm ögongodis.




Prison break är tillbaka. Serien suger nu för tiden men vem kan motstå Michael Scofield......


Godkväll.

Nu är jag hemma (eller nja hos mamma) igen. Inge kul att jobba kvällar Mak sover tills han åker tyra sover. Man missar ju en massa!! Ska jag jobba kväll ons och tor oxå! Less!! Men men thats life.

Tyra hade fotografering idag på dagis! Hon hade klänning o en massa spännen i håret. Kul sen när man får hem dem. Nej nu ska jag sova. :) Ledig imorgon! HALLELUJA!


Måndag

Efter 2 slitsamma (!) helger är jag äääntligen klar. Nu är det 3 lediga helger som gäller!! Ska bara ta mig igenom denna vecka först :)

Nu rivs det i våran lägenhet. Vi ska få stambyte våran toa kommer bli super fräch men fan det tar lång tid upp till 10 veckor. Så jag förväntar mig att de är klara nångång 2009. Om de blir klara tidigare så blir jag bara glad. Det ända som suger är att det är ju jul. o jag vill ju pynta o byta gardiner o köpa gran o lägga presenter till Tyra under så hon kan öppna på en gång när hon vaknar. Så det är bara att hoppas att killarna i 6 b sliter som djur. (po rabatt på hyran positiva att vi får 40-50% bra så här innan jul)
¨

Nej nu ska jag (återigen) till jobbet. bara massa kvällar denna veckan Mak är lagom glad :P Puss

Pain.

Har sån fruktansvärd tandvärk. Har inflammation i tandköttet, fick pencelin. Men inge smärt stillande!! ONT? SVAR: JA. Fick lov att vara hemma från jobbet idag. Dunka i hela huvudet. Men jobbar iaf helgen annars förlorar man ju hur mkt pengar som helst o de vill jag ju inte. Tandläkarkostnader just nu: 800 :-  Ska dit om 2 veckor igen. Jippieee. ännu mera pengar. Men glad är jag för de. Nej nu ska jag försöka sova o hoppas att pencelinet kickar in tills imorgon....

Godnatt gott folk.


Wiii ska till Turkiet 3 Juni!! LÄÄÄNGTAR!

2008-10-14

Nu är  gått tyra på dagis iaf, hoppas det gått bra för henne. Kul att leka med alla kompisar igen.

Idag var det 20 år sen Makkans pappa gick bort. Vi ska åka till graven lite senare och tända ljus och så. Hans pappa var bara 38 år när han gick bort. Så tragiskt, makkan var bara 3 år. Usch. Satt och kollade runt lite på nätet och hittade Saga o Max (Arboga barnen) pappas blogg. Jag bara grät o grät.... Det finns inga ord på hur grymt livet kan vara...


Tänkte på Anders oxå, det är lite mer än 4 månader sen han dog nu.
Hoppas du har det bra, vännen! Vi saknar dig.


Inge dagis idag heller.

Tyra fick vara hemma idag oxå för hon har fått tillbaka blåsorna vid munnen. Så vi traska ner till läkaren o tog nån odling (IGEN) Men läkaren sa iaf att hon kunde gå imorgon.
Blir less att de inte vet vad det är, får väll skicka remiss till hud lr nått då istället?? Men hon verkar inte känna av dom iaf så det är ju tur. Hon äter som vanligt o så.


Jajajamen då helgen klarade jag ganska bra iaf, i fredags jobbade jag till nio sen gick jag hem till Chrisse drack ett glas vin, gick hem. Ut me hunden, gick förbi Nathalie och låna en film "The holiday" Antar att den är rätt gamal men jag hade aldrig sett den. Var tvungen att ha en riktig film o inte en bränd så jag kunde titta i sovrummet (Playstationet (?) tar ju inte brända) Sen somnade jag som ett litet barn o vakna 8.30.
Det var faktiskt väldigt mysigt att vakna upp själv hemma (Ja förutom diverse djur då) Åt en väldigt nyttig frukost som bestod av ett glas OBOY o en ostmacka! Gick ut med hunden en stund. Sen låg jag på soffan till klockan var närmare 11.30 Då var det ju bara att knata iväg. Så jobbigt pass 12-20.30 Det sög. Men  jag jobbade med trevliga människor så tiden flöt på! Ja sen så skulle ju jag gå till mamma som fyllde 42 :D .  (Nu ska jag försöka berätta detta så ni förstår) Jag ville ju lixom vara där så fort som möjligt O mitt jobb är 2 minuter från mamma. Men problemet är att de tar 2 minuter genom skogen. SKOGEN ÄR BÄCKSVART. Det vågar jag ju inte. Men jag ville verkligen inte gå runt (Minst 10 min) så jag går ner för PULK BACKEN o herregud vad brant det var... Jag gleeeeeeeed ner på leran. Höll på att ramla typ en 100 ggå o så var jag rädd. För det var verkligen mörkt. O eftersom jag har ny mobil så hittade jag inte "LAMPAN"  så gick o lös med vanliga ljuset från mobilen. Fy jag tror inte jag gör om det igen...


Men blev ändå glad när Makkan o tyra kom hem på lördag istället för söndagen =)


Nej men nu ska jag se film sen sova. Hej :)

Torsdag.

Tyra sov ända till 7 -Hallelulja- Lillsnurfan är hemma från dagis idag, hon hade lite feber igår + att hon ska vara borta hela helgen så ville umgås med henne. Sen kommer jg ju sakna ihjäl mig. Mak åker till åland imorgon med jobbet o då sover Tyra hos sin farmor sen ska både hon o mak sova där till på söndag. Själv jobbar man ju hela helgen fredag 16.30-21.00 (Sen ska jag no ta ett glas vin hemma hos Crisse) Sen 12.00 - 21.00 lördag, söndag 8.00 - 16.30 .  På lördag tror jag att jag sover hos mamma hon ska ha fest för hon fyller år. För mig blir det lungt men man måste ju ändå gå och fira sin älskade mamma! Grattis iförskott.

Nej nu ska jag göra frukost.

Pepsipuu.

Jajjamen nu har man den illaluktande Pepsi här gen. Pepsi är en hund med riktigt dålig andedräkt. Men han är som en liten golvmopp o väldigt söt . Synd bara att han luktar. katterna är lagom förtjusta, men de känner ju han lite iaf.

Upptäkte att mina blommor luktar kiss. Mysigt!

Godnatt.

Godmorgon.

Söndags morgon o jag tittar ut o ser en grå himel o att de blåser som satan. Mys :P Helgen har varit lugn. Vi var på dop i går. Det var Liam som blev döpt. Kjell LIAM Elvis Henning skulle han heta :D Dopet var i husbykyrka och Tyra var jätte snäll under hela tiden. Det var bara nångång så där som jag fick locka henne med en majs båge.

Sen åkte vi till väsby åt lite mat sen åkte vi hem och Tyra somnade i bilen hem. Idag ska jag förbi sissi o säga hej o lämna present sen ska vi nog hem till Ragge o Elin för de blev så mkt fika över att vi ska fika med dom.

Nu ska jag ju jobba 2 helger på rad. Det suger lite . + att jag är helt solo hemma på fredag-lördag. makkan ska till åland med jobet. o eftersom jag jobbar så ska Tyra hem till sin Farmor.

Jag saknar Carro oxå. det var länge sen vi sågs. Kanske ska ringa henne o gå övver på en fika idag? Fast hon jobbar väll som vanligtt :P

Sebastian

Äntligen har han kommit! (Eller ja i lördags men jag har vart dålig på att uppdatera)




Söt som socker å så lik sin mor.
Grattis Sissi o Jimmy!!





SEBASTIAN
Född: 2008-09-27
Vikt: 4120 gram
Längd: 51 cm!



Här på hemma fronten är det lungt, Tyra går runt mest hela tiden. Ledig idag så då var det bara o ta tag i tvätten. Lite annat nu när man börjat jobba igen! Jag har shoppat en massa skor oxå så nu slipper jag gå i mina slitna jympadojjer som läcker vatten. Förlåt Carro... Ska försöka komma på nått mer roligt. Men är så trött.... Puss




RSS 2.0