28

men varför är jag vaken? Så grymt trött. Måste sova.
Fick tid på DS nu! :) Jejj!

Okej

Nu ska jag möta min syster och farmor för vi ska åka till eurostop. Sen skulle tydligen Pappa hämta oss och tydligen hade han en stol åt Tyra. Detta ska bli intressant far! Sen bär det av till danderyd igen sen hem kolla lgh sen stor handla. Undra om syster kan sitta barnis en stund o undra om mamma vill me? Många frågor så lite svar.

Har satt min katt på diet.. eller diet o diet hon har börjat få "blöt"mat tydligen blir det väldigt mkt snabba kolhydrater me torrfoder. Nu får vi se om Svea kan röra lite på fläsket o gå ner några kilo. Smärt o fin till sommaren kanske?

26 Januari.

I brist på annan rubrik skriver jag bara datum.

Ok, dagen var hemsk. Var ute o gick en stund var på centrum. Väll hemma så får jag ett sms av en vän som är inne på danderyd frågar om hon vill att jag ska komma in, o självkalrt vill hon det. Jag o tina åker direkt. Är hos henne en stund och jag tror det betydde jättemkt för henne!! Vi ses imorgon oxå!! krya på dig raring!! <3

Nu sitter jag hemma och försökte lägga Tyra. det var = omöjligt. Men nu har lillhjärtat somnat. Slockna här på soffan... nej orkar verkligen inte skriva mer... Trött.

Godnatt.

UNDERBARA DAG

Känner mig glad och frisk!! :D Tror jag drömde om ny lgh inatt, haha det enda jag tänker på nu... Alltså 100 kvd jag måste ju fixa nya möbler.. Kommer ju se jätte tomt ut!! Gah. Men som sagt nu står vi faktiskt 4a och har ingen aning om vi får den eller ej. Vi vet ju fan inte ens själva om vi vill ha den. Typiskt om man går och kollar på den o tycker den är super fräch o sen bestämmer vi att tacka ja. O sen går den till nån annan. Typiskt min tur så det blir säkert så :P 

Snart ska jag ut o promenera bara Tina bestämmer sig att vakna. Måste gå ner massa massa massa i vikt innan Turkiet resa. Har ju ångest bara jag tänker på det... ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST.

Tyra o jag har precis ätit frukost & nu röjer flickebarnet ut alla skåp i köket. kul.

Blir så fruktansvärt irriterad på anonyma kommentarer i bloggar. Alltså jag har fått nån enstaka gång, men hallå. Om du inte skriver vem du är hur ska jag kunna förklar mig själv? Jag tycker det är fegt. Om man inte kan stå för de man skriver så skriv ingenting istället. Omoget och fruktansvärt löjligt!

Jahopp o så var man ledig till på onsdag nudå.. lalala... Får ju lön imorgon det är alltid kul. Snart kryssning, shit vad jag längtar!!! Ska bli så kul!

menigen var ju...

att jag skulle jobba denna helg. Jobbade visserligen igår till 21, mötte Victor som skulle sova över. Vid 23 tiden kom linnda över o vi tittade på Chaneling men Angelina Jolie (Grymt bra!) Iaf, när Linnda gått började jag spy... Det fanns inget stopp på mig. Så vidrigt. Så jag fick lov att ringa till jobbet och berätta min mardrömsnatt för dem... Tyras mage är väll inte heller på topp. Bytt bajsblöja 3 gånger idag. Men hon verkar iaf pigg. Jag har legat deckad på soffan hela dagen. Helt mör i kroppen... Alltså fan jusr den helgen jag ska jobba... Förlorar så mkt pengar! FANFANFAN!
Magsjukan är fan det mest VIDRIGASTE som finns.....

Makkan är i Sigtuna nu på Farbror Blå, lagom glad när han skulle lämna mig som inte ens kan resa mig från soffan. Men Tyra sover så vi får väll hoppas hon gör de tills att han kommer hem!


Har blivit erbjuden en lgh på 100 kvd, alltså hur stort är inte de? Med uthyrningsdel så då kan syster oxå flytta me när hon känner för de! :D men vi ska tänka över de mkt noga innan vi flyttar...

Sitter här i min ensamhet o kollar på schindlers list.

HAPPY LÖRDAG ELLER INTE!

God morgon!

Ledig idag! Så skönt! Nu ligger vi o kollar på bollibompa och tyra dricker en flaska välling... tyra skulle leka med Freja idag men vi fick ställa in :( Tråkigt men vi får ta det en annan dag.

Sissi vakna nu! :D Senare kommer Madde över ... Hörs!

Barack Obama

Barack Obama är numera USAs president. Dame thats Hot.

The Fat Cat



Här är hon.... TUNNAN!


Folk är riktigt dåliga på att uppdatera (Inte du Thezz, Nej inte du heller Barro) Vill ju ha nåt att läsa. SKRIV

Jag är seg o trött i min kropp. Jag har värk i mina ben, börjar jag bli gamal?
Jag fyller 23 år. 23 ÅR! Dame!! Undra när jag får kallelse till cellprovtagning?
Jag blir irriterad när folk på MSN heter HAPPY NEW YEAR (Hallå? Det var typ en månad sen, get over it)
Jag blir irriterad när tv 4 ska visa tv nyheter + sporten under en film. Hur kan man?
Jag blir glad när jag får som jag vill.
Jag blir oxå glad när jag vet att Tessa är hemma nu.
Jag blir irriterad på mina ben som inte verkar fungera som jag vill.
Jag blir irriterad att jag aldrig får operations tid för min cysta, de kanske glömt bort mig?
Jag blir glad av Caroline. Hon kan man skratta åt på msn. Å Privat.
Jag blir glad av att vi ska på kryssning!
Jag blir glad för jag har nått att läsa ikväll ("Vi Föräldrar")
Jag blir arg för att jag inte sagt upp "vi föräldrar" än.



Okej ang. inlägget om toaletten och spolning. Akta er oxå för luften och dörrhandtag, Kryllar av bakterier.

En mystiskt morgon...

Morgonen var annorlunda. Makkan jagar katten, Makkan skriker pga morgonhumöret. Vaaarfööör måse jag göra välling, Varrrrrrrföööör?

Låter som det är "the end of the world" Svea jamar (KONSTANT) Låter som man har 400 katter. O nej Svea du kommer inte dö, pga att du inte får mat på 1 timme. Ni som inte sett Svea förstår nog inte. Men svea är stor som ett hus. Hon ser ut som en tunna som nån så fint sa. Eller Ronnie " OMG vad feeet hon är" Svea äter bara torrfoder så det är jäkligt konstig att hon är så stor som hon är... Ytterligare ett mysterium denna måndag morgon!

Nu ska jag städa bort skiten här hemma sen bege sig till jobbet och spendera några timmar med Pirjo-Liisa!!! Hörs

Äkligt.






Visste ni att om man spolar utan att locket är nerfällt, flyger 10.000 bakterier 3 meter i luften.
Kommer härmed alltid ha locket nere.

Tyras tal

Detta kunde Tyra säga 2008-10-28 :
Mamma, Pappa,
Dotta (docka),
botta (borta)
Katt,
TiiiTA,
Näsa, Öga ( plus att hon vet vart de sitter på ansiktet)
TYJJA (Tyra).
Hon var väldigt nära på att säga Fia igår men blev bara FFFFFFFF.....


Sent ikväll igen.

Hmma även fast jag är så jäkla trött så har jag fruktansvärda sömn problem. Undra om jag ska sova på soffan inatt? Enklare att somna. Å så har jag inte nått att läsa heller. Har läst ut Stieg Larssons "Millenium"-serien, verkligen bra böcker men sega på vissa ställen! Nu väntar jag på filmen!! :D

Jobbat dag idag, jag och Nathalie hade nog segaste dagen ever. Jag löste sudoku o suckade. Nathalie suckade. Ledig imorgon (P-möte dock) Skönt.
Tessa åker hem från Afrika imorgon Alltså IMORGON!!! Jag saknar henne så att det gör ont. Hon landar i bromma på torsdag. Gissa vem som kommer va hemma hos henne hela kvällen på torsdag,fredag, lördag, söndag? :P

Nej helgen är smockad. Fre- madzon fyller 24 år så vi kanske åker över till henne en sväng. Lör- Evelina fyller 20 (torsdag egentligen) Smörgåstårta hos henne. Söndag är makkan ledig, Då kanske vi får tid för varandra??

Sjukt dåligt me pengar denna månad, det är oxå rätt trist.
Tyra nyår 2008

godkväll.

Idag har jag jobbat kväll vilket var helt ok. Vi har bara 4boende på våran avd nu så det blir nästan för lugnt.  Men men man ska väll inte klaga snart har man väll häcken full igen!

Imorgon är det vardag igen, Makkan åkte precis till jobbet... Tråkigt men skönt på samma gång. Tyra ska till dagis imorgon igen efter 2 1/5 ledighet. Får se hur det går. Tur att jag inte behöver lämna henne. Gråten får makkan ta, stackarn.

Imorgon jobbar jag dag sen så är jag ledig igen i 4 dagar. Det är skönt eftersom jag fortfarande inte känner mig helt hundra. Sen på torsdag skulle Madde komma hit så ska jag laga lunch! haha jag! Stackars madde :P sen blir det tvättstugan på fredag å kanske BIO.

Nu ska jag kolla klart på filmen sen sova.

Hola!

Nyår flöt på smidigt, massa ungar, raketer och mat. 2009 hoppas det bringar spänning! :D
 


Vart så dålig på att lägga in bilder. ( har fortfarande inte lagt in varken från jul eller nyår på datan. Jul korten är på gamla korten och nyår korten är på nya.) Men här är lite bilder makkan la in är väll från mellandagarna...




ja som sagt hon klättrar! på allt. Här sitter hon på vardagsrumsbordet o ser allmänt nöjd ut!
(Nya pyjamasen!)
Haha upptäkte nu att alla korten måste ha tagit från samma morgon (Ny kamera o man fotar heeela tiden)



Jobbade i fredags, hade grym huvudvärk som geck ner under ögat i kinden o i hela munnen. Känns som jag blivit misshandlad. Kom sen på vad det är bihåleinflammation... Så måste kontakta närakuten imorgon. För vilken smärta!!
Nej nu ska jag äta några alvedon! Kram

RSS 2.0