God morgon!

Igår åt jag och Erica kräftor fan vad gott det var :D :D VILL HA MER!!!  Erica hade ju med supersöta Joel. Herregud vad vacker liten människa. Vi ska ta kort på han och Tyra tillsammans. så kan jag lägga ut de här på bloggen.

Nu har jag beställt 6 nya nappar från namnnappen.se Jättebra att ha när de börjar dagis! Å det gör faktiskt tyra snart             -PANIK-

Längtar till liseberg. Jag ska åka allt (förutom de läskiga,de som går upp o ner OCH RAINBOW)



Nu ska vi äta frukost sen tänkte vi åka o shoppa :D Alltid lika kul!  Pyss o kräm

Måndag?

helt förvirrad när man har semester, man vet ju ine om det är måndag eller tisdag.. Skönt oxå på samma gång!
Helgen tillbringades ute på landet där jag såg en orm och en "RÄV", räven visade sig vara en stubbe. Såg oxå en massa grodor och bara en tvestjärt, nu är man hemma så när solen gått ner kommer det typ 100 såna där äkliga kryp. USCH!

På fredag åker vi till Götet! Så najs!! Jag ska åka en massaaaa karuseller och gå på avenyn. & så ska jag parar med en massa göteborgare. 

Snart kommer min favorit Tina hit och fikar! Så dax o sätta igång kaffet. Pusssssssssssssssss

Varmt AB

o så har man tvättstugan... Inge kul i 50 graders värme. :P Idag träffa jag erica o Joel, så söööt. Gud jag ville typ äta upp han. iaf stoppa han i väskan och ta med mig hem . Men det fick jag inte. Osis.

Jäääjäää, det är iaf strålande sol och vi ska åka ut till Möklinta nu i helgen. Bara komma bort lite. Semestra. Nu är man svensson på allvar. And I love it! I möklinta har min mormor och morfar sitt landställe och det är alltså dit vi dka fara. BAda o sola o bara koppla av. (Koppla av med en krypandes bebis som äter allt möjligt, men i största mån iallafall!)

Näj men fan, nu ska jag sova! Godnatt kompis!

BTW vilka är det som läser min helt ointressanta blogg? Skriv en kommentar, tack. :D


Semester-time!

Så najs!! Bara göra det man vill och inte bry sig om klockan!

Igår var vi hemma hos herr Dahl sen åkte vi Hem till Mr: C,(Colle) för att spela poker. Vilket inte gick så vidare bra. Men jag fick iaf ett par skor av Colle. :D Vilken vän! O så fick jag ett ställnig för flaskan i microungnen. Mr:C är en härlig prick!

Nu smider jag planerna för liseberg, herr dahl följer med så det ska bli skoj. Vi åker helgen 1 augusti isånafall.

Tyran har börjat resa sig nu. Skit stolt när hon står upp (Å lika stolt är jag!)

Nej vet inte vad jag ska skriva. Är lite halv seg!

Ha en bra dag mina läsare!!

Sol!

Vaknade av att solen var framme. Wonderful!! Vi gick ner till sätunaparken med Cissi å hennes kids Matilda och Amanda ,sen kom Gloria oxå med sina 3, och Jessika och hennes dotter. ¨
Nu funderar jag om vi ska göra lite middag, jag ska jobba ikväll så lika bra o göra nu så man kan äta lite på jobbet. 
Snaaaart semester! Jag längtar!! Jag jobbar sista passet söndag 7-16.30 sen SEMESTER!!!

Nej nu ska jag leka med min vackra dotter, sen laga lite mat, sen jobba!

Hej så länge!

God morgon!

Gud va ni tjatar :P (Petra!!) Igår var vi å åt hos Mirja (Tyras farmor) Sen åkte vi till Evelina som flyttat upp till valsta. Där satt vi med en tjej som bjöd på kaffe. Hon hade 10 barn! Alltså förstår ni? 10 ungar!! Mamma har 5 och de har jag alltid tyckt vara överkant ... Hon hade lixom 5 till... O LORD! Men ungarna var söta iaf. Undra hur stort de bodde 5? 4? 10a? På sleipner? 

snart ska jag gå över till Camilla o äta frukost. Sen ska jag städa. Sen får vi nog besök ikväll av Micke o Jenny de har ju varit i Kreta.

Bye for now.... 


Grattis hjärtat!

Idag fyller min älskade caroline år, Grattis till henne!! :D

Idag har jag vart seg som vanligt. vet fan inte vad det är för fel? Så otroligt trött...
Jag och Tyra gick förbi Camilla imorse (eftersom jag hade en snarkande fia på soffan så vill vi inte störa) sen helt plötsligt var klockan 12.35 och jag skulle vara på jobbet 13. Sprang hem duchade, packa ner tyra väckte fia. Som tur var körde Camilla mig till jobbet annars hade jag aldrig hunnit!! Fia och Tyra gick ner till Farmor.
Gjorde några delegeringar på jobbet (Insulin & dosettdelning) Sen kom pappa och hämta mig så åkte vi ner till farmor där min faster hennes karl och min kusins barn var. Första gången de träffa Tyra. Åt en massa mat så nu mår jag illa...

Å den satans busstrejken var ju bara i INNERSTAN! Så fan fick mak gå o jobba. Fan trodde verkligen han skulle vara hemma ... Känns som jag behöver sova i flera dygn.

Blev glad att jag hade fått lite kommentarer (HAHA 2) KEEP IT GOING!!

Nej sova nu. Godnatt.

Har faktiskt lovat...

Carro att jag ska skärpa mig med bloggen... så nu ska jag göra det.

Men inget nytt som hänt förutom att jag jobbat som en idiot senaste månaden det har vart kul känns helt konstigt o jobba igen. O visst jag har faktikst jobbat xtra sen tyra var 4 månadder .. men då var det bara en massa ströpass... men nu är jag faktiskt ledig en vecka! Å bussarna går i strejk imorgon så då är makkan oxå hemma (Haha jag är nog den ända som är glad över strejken!!) Jag längar så mkt till semestern nu, räknar ner dagarna. Så om 2 veckor då jäklar är vi lediga i en månad!! :D

Tyra kryper jätte snabbt hon är jätte nära på att resa sig!

Just det jag och Camilla var ju på Power meet. Det var kul. Camilla var rolig, hennes ragg var sur "VI HAR PRATAT KLART"  Vi sov i golfen (Tro mig, plåtburken!) Men vi sov faktiskt hyffsat bra förutom björnen som skrek efter öl,Nån som somnade på en tuta,SKRIK hårdrocksmusik hela natten. Men Camilla sov som en stock hela natten sen fick jag klaustrofobi.....

Snart ska jag till stan. Hej


RSS 2.0