måndag... igen.

Grattis SISSI på födelsedagen!!Slitit som en gnu hela helgen. Men Pirjo-lisa gjorde en smörgåstårta åt oss. Så då var alla glada och nöjda... Eller iaf jag o Cattis. Ledig idag och egentligen imorgon med men ack o ve ska på utbildning i stället. Om kontaktmannaskap. Jääj..
 Mak åkte på ögoninflammationen. Stackarn. Ligger här o sover på soffan brevid mig. Ibland skrattar han så jag frågar lite snällt vad som är så kul " Jag skrattar inte" får jag till svar. Han skrattar i sömnen sen kommer jag där o förstör. Förlåt :P Tyra är nog fan inte helt 100 heller. hon får nog stanna hemma imorgon lill plutten. Hon o hennes far kan hänga, tills jag kommer hem trött o jävlig!

Carro drack vin o bjöd inte mig, Va fan är det för stil? Riktiga vänner gör inte så mot varandra. PUNKT!

Sen har jag ju min Linnda, vi är roliga hon o ja. Hon ringer mig när hon har slitna saker o berätta o jag lyssnar med entusiasm (?) idag var det till o med 2 slitna grejer som hade hänt på en helg!! Herregud! Men roligt var det iaf. Kanske ska börja ringa varandra i vanliga fall oxå? Men du vet skvaller är kul!Galen 1 åring på födelsedagen:Puss hejjjInge mer Urban här inte.

Upptäkte att NÅN var irriterad på mig ang bloggen. Så jag skriver lite nu då. Hm vecka 4 av stambyte. Trevligt börjar vänja mig att kissa o bajsa på gården :D Eller att bo hos mamma. Det är bättre. Kan Urinvägsinfiktion smitta genom datan? Börjar skarpt tro det. Läst om carros öde med kisseriet en veckas tid o tänkt Tack gode gud att jag inte har haft det på länge. Vad händer måndag morgon? Jag dör av att det gör svinont, jag vill kissa hela tiden o jag kan knappt gå (Somliga straffar gud direkt eller?)  KUL, när man kissar ute i ett DASS, typ. Men det har iaf gått "över" :D Ska ta en urin sticka på jobbet på fredag o kolla mina ph värden :*P Då vet jag om jag behöver läkavård eller ej.

Jo o sen var ju tyra sjuk hela förra veckan. Stackarn. Iaf, hon blev frisk på lördag. Går till dagis på måndag vaknar upp på tisdagen o flickan ser skum ut. Mamma skrattar. Upptäkler då att hon ser ut som pablo roberto, i hans boxningskarriärs ljuva dar. hela ögat är uppsvullet ( o ja kan hålla med mamma, det såg rätt kul ut) Hon verkar inte lida av det. Men jobbigt o inte kuna öppna hela ögat lixom. Så nu får hon va hemma denna vecka med. Mamma hade en flicka på dagis idag som spydde över henne HELA henne. så snart har vi magsjukan hela gänget. Kul om man ska hem i  helgen. Spy i slasken? Mysigt.

Jag har kanske fått ett nytt jobb. Mer om det en annan gång.

Har det hänt nått mer spännande i mitt isolerande liv när man är hemma för vård av sjukt barn? Nej skulle inte tro det.

Hejhå.

Vecka 3 av stambytet.

Glädjande nyheter är att jag pratade med Urban på SH han sa att det ska ta 8 veckor :D Andra nyheter jag hört är att grannens vägg har spruckit. inga bra nyheter tycker jag! Vi får väll se. Vi var hemma i helgen o fy vad drygt det är o sätta på sig miljoer kläder för att gå u o kissa. Ännu värre när man ska ducha. Men bara att stå ut.

I lördags var vi på 2 stycken kalas faktiskt. En hos min kusin Erica som fyller 16 (IDAG FAKTISKT) Sen åkte vi hem till chanelle som fyllde 1 år! Grattis till er!

Har handlat årets första julklapp ett KÖK till tyra :D

RSS 2.0