JAG ÄR LESS.

Jag vill oxå ha semester nu... Vart jag än vänder mig så har ALLA semester... ALLA! Typ.
Men snart så, det som känns jobbigt är att efter denna helg så jobbar jag 2 helger. (Visserligen har jag valt det själv då jag har tagit extra pass, men ändå) det är synd om mig :P
Sen då? Vad gör vi på semestern? Lite planer är väll Kolmården och göteborg. (Tradition?)

Ja iaf vi flyttar nästa vecka elle ja vi ska flytta redan nu på lördag alla grejjer, men på onsdag flyttar vi på riktigt. Hatar o flytta, det känns lixom inte som hemma... Men det går fort att "boa" in sig. Just nu bor vi på 64 kvadrat snart bor vi på 84 :D (Fan vad jobbigt det kommer bli att städa...) :P

Imorgon är det jobb igen då. Sen är jag iaf ledig 2 dagar, eller ledig o ledig . ja ni vet. Hej

Spännande.

Väldigt spännande, desperata hemmafruarna... Men inget slår greys. INGET.

Urinvägsinfektion

är alltid härligt. Ja, ni hörde irätt jag har fått de... igen! nu är det utredning av detta som gäller. kan inte leva så här.  Hur länge det var sen sist? 2 VECKOR!  TVÅ VECKOR.

Erica, finns här om du vill prata.

Go kväll Sverige!!

Im Back! Turkiet var lovley! Hade en riktigt ROLIG resa. Även fast saknaden till min familj var så jäkla stor att det blev jobbigt, ones in a lifetime, kommer nog aldrig resa så igen. Även fast jag hade den roligaste veckan på länge. Trevlig familj åkte man med oxå. Lätta, glada människor. Det gillas!

Dagen såg typ ut så här 8-9 vaknade gick ner till polen, solade badade fram till 11 åt lunch. Tillbaka till solstolen badade solade. ca 15 gick upp och vilade till typ 18-19 (Så jäkla najs med vila) ut och äta o dricka gott.
Jag och tina har blivit grymma på korsord under denna vecka. TYP iaf BUSLÄTTA korsordet och NYBÖRAR kryss :P
väldigt glad iaf att TIna bjöd med mig, ag hade så trevligt med er alla.

Nackdelen med turkiet var när man skulle shoppa de var på en som hökar o gav aldrig upp... (tecken på finanskrisen de hade inte så måpnga turister?)

Det bästa med Turkiet var MATEN och resesällskapet!

Så fprt jag kom hem så snacka jag med makkan om att boka en resa dit nästa år med Tyra o makkan! Underbart ställe!!


Ett minne för livet och jag lovar bilder kommer.
RSS 2.0