mamma <3

Fy fan för vissa. FY FAN! Lev ert "Glamorösa" liv som ni trir att ni har! Bry er om medmänniksor? Kan ni det? NEJ! IDIOTJÄVLAR!!  Alltså jag undrar hur människor är funtade? Jag är iaf godhjärtat, de vet jag. jag är en sån som bryr mig..  Fattar hur vissa inte kan göra det??Mamma:

Mamma jag tänker på dig är så ledsen när du är ledsen. Känns som en stor sten i bröstet när jag vet att du mår dåligt!! Du förtjänar inte det här. Men mamma du har alltis oss. Din familj.  Skit i de andra... Allt kommer och lösa sig en vacker dag <3 Du förtjänar att vara lycklig. Du är en stark och vacker person. Det vet du- Innerst inne!


Puss till min älskade mamma på mors dag!!

Lediiiig dag.Okej chocken har lagt sig. men eller mindre. Funderar fortfarande på brevet jag ska sriva till dem. Thezz kom med ett jäkla bra exempel. :D

Nu är det mindre än 2 veckor kvar innan vi åker. ÅNGEST! Men ändå ska det bli så jäkla skönt. Så skönt att slippa jobbet, komma bort och bara vara. Även fast jag kommer sakna Tyra och Makkan nått så innåt... jag vill inte tänka på det, jag ska försöka slappna av. sen kommer det vara en pigg och utvilad Emma som kommer hem. med energi så det inte är sant!

Ska sola idag med tänkte jag. Solade igår och idag . FAN KAN JAG BLI BRUN ELLER? Verkar inte som det. Har typ blivit besatt av det där jäkla solariet och ändå så blir jag inte brun. Jävla skit hud man föddes i. Tack pappa ;) 

Ledig imorgon med. Sen jobb jobb jobb!! Halleluja. eller nått.. 
 

Mums.

Fy fan vad sugen jag är på en DAIM strut. Det skulle sitta fint en sån här onsdagkväll.
Nu ni mina hjärtegull ska jag berätta hur jag ska stämma sigtunahem. Det var så här:
Jag tvättar i tvättstugan, vi har fått nytt bokningssytem så de har fixat o grejjat där i 2 veckor. ja o nu är det klart. Så jag står där nere en maskin har precis blivit klar, börjar hänga i torkskåpet. Å vad händer? JO heela torkskåpet ramlar över mig!!! Tänk om Tyra hade vart med där nere och torkskåpet hade kommit på henne. Tänk om det var farmor som hade tvättat i godan ro och tvättskåpet ramlat över henne? de hade ju inte haft en chans av de fasansfulla torkskåpet. 
Hur som helst kom hem och ringde jouren, de blev ganska upprörda de med. 

Så nu ett uppdrag till er, vad ska jag skriva för argt mejl till sigtuna hem? Tänkte att de ska börja med  "Vad är det för okompetenta IDIOTER...." 

juuh!

Ja jag ska städa. Hur kan de bli så smutsigt hela tiden? Om jag hade råd skulle jag ha städhjälp hela tiden. Vill flytta nu! Nu NU NU!

Nej nu ska jag ta tag i städningen.... hejååhå.

Så jävla dålig.

Jag alltså, med bloggen. Så jävla dålig. Jag och Djurgården. Så jävla dålig. satt precis och snacka med Elin på msn hon sa att det var torka här i emmas liv.  Det stämmer nog rätt bra.

idag fick tyra en jätte fin rosa fotölj. SÅ fin! Tack mormor o morfar ha det bra i KRETA!! :D :D

Tyras ord:

Mormor- Mimmi
Victor- victor
Fia- Piiia
Micke- Kikke

Alltså hela tiden nya ord. Hon snackar för fullt så kan inte skriva allt. Men det gulligaste av allt är Mimmi! Älskar dig MIMMI!! :D

På god väg.

Nu är jag nästan nästan redo för Turkiet. :D Införskaffat en massa idag. Även om jag och tina kommer trycka på balkongen! HAHA :D


Jobb imorgon börjar 7 så ska nog sova en stund nu, snart.
Helgens planer kan se ut på detta sätt.
Imorgon- Jobb, sola, Dricka öl med Tina.
Lördag- Bio och middag.
Söndag- Packa packa slängaslänga


Godnatt mina älsklingar

Vardag åter igen.

Japp efter en veckas ledig har då dagen kommit. Dagen jag skulle tillbaka till jobbet. Känns rätt skönt. Har vart rätt uttråkad de senaste dagarna.

Fick mess av Tim att han flyttar ut en vecka innan! Helt perfekt då kan vi lassa massa grejer under helgen! Panik att flytta på onsdagden + städa innan klockan 12. Plus att vi inte ens skulle få nycklarna till nya försen 13. Hmm? Fattar inte riktigt hur det skulle gå till, men tack o lov var det käre tim som är så sööt och flyttar lite tidiare! :D

Nej nu ska jag äta lite lunch sen går jag nog. Kan fika i nån timme innan jag börjar :) Go kväll gott folk

goddag.

Undra om man ska ordna en fest? En mysig fest! Där man sitter o snackar o bara umgås. Spelar lite spel och myser. Ja, det ska jag nog. Ordna en liten fest.Satt och tittade på klänningar. Vad ska man ha på sig om man ska på ett bröllop? Kan ju lixom inte komma i jeanse och snekers lixom .. Hm, får ta en funderare.


Snart ska vi till turkiet.  Har lite ångest över kläder. Jag har tammefan inga kläder.  Nu beställde jag lite mer från hm.
Men lite till som måste inhandlas. Kommer bli så kul, Tina jag längtar så jag dör. Kan vi inte åka idag? :D Vi ska ha det så soft. Är så gladatt du bjöd med mig, gumman!! Du är Bäääääääääst.

Vissa kan ju bara lägga sig på marken och ja, nåt. IRRITEEERAD!!

Puss på er som förtjänar det!! :D :D

Kortfattat om helgen

Makkan fyllde år igår. Hela 24 år, han är så stor nu! Växer så det knakar, alla tänder har han fått då! Min stora kille!! Idag sa han sin första mening. "Jag är hungrig" Det värker i hjärtat mitt när jag ser denna skapelse!
Anyhuuoo. Valborg var en trevlig dag. Vi grillade på gården, gick till tivolit. Tyra fick dra lotter för 200 spänn och vi fick en liten apa och 2 nyckel ringar. Ibland kan man fynda på "Vinst varje gång" Vi gick över till bananhuset sen, såg när de tände brasan och sköt raketer. Tyra var vaken ända till 22.30 Rekord för damen.

Liten sovmorgon (08.30) på fredag. Hälsade på min älskade lilla farfar. Han är ganska dålig nu min farfar. Han pratade ingenting, han får morfin varje dag. Vi fikade iaf, hjälpte farfar. Lilla farfar, tycker så synd om dig. Han log när han såg Tyra och sa "Nej nej nej" när jag skulle gå. Nog om det blir bara ledsen när jag skriver.

Lördag morgon (Makkans födelsedag) jag och Tyra gick upp och gjorde frukost till födelsedagsbarnet. Senare på dagen firade vi med tårta och så gick vi ut och åt middag helt barnfria. Det var gott och dyrt.
Gick till mamma hämta tyra sen spelade vi brännboll till sent på kvällen.

Söndag (IDAG) tyra sov till HÖR OCH HÄPNA 11.00 Jag var tom IN och väkte dom!! (Hon o makkan)

Ja det var min helg summerad i en liten text.


Skänker här en tanke till Thezz, vill bara att du ska veta att jag tänker på dig.

RSS 2.0