Tiddilliiloo.

Ni vet att jag har frågat makkan förut om han kan hjälpa mig, hans svar har alltid varit: Nej jag kan inte. Men IDAG när min blogg sida var kvar på datan så fixar han sidan. Hmmf har han då ljugit för mig? Svar ja. Men tack ändå hjärtat.
 

Här är då lite lovade bilder, först har vi Tyra i pulkbacken:








Kryssnigen 20/2-09



Fina tjejer :)




Gott me Koskenkorva...


Tjejerna sjunger en truddlilutt


DASSINVIGNING



Jonas och Syster



Denna brutta hade roligast av dem alla (SCROLLA NER)

















Hata mig inte. <3

Hett.

Har hittat en ny het blogg. (En av mina topp 3 iallafall)
Karl som skriver heter
Jonas och att han är min vän gör ju det hela mycket roligare.

SÅ KOLLA IN DEN
HÄR.



Btw, vet att bloggen ser ut som skit. Men har inte haft orken. Var hos läkaren idag där de konstaterades att jag hade bihåleinflammation. Hade en sänka på 30 (Ska vara runt 8) Men nu har jag blivit insatt på pencillin 2 tabletter 3 gånger dagligen (Tycker det var jäkligt mkt!!) Så hoppas jag mår bättre redan imorgon, eller iaf på tisdag.

Åsa min fina moster! Vill ses oxå! När kan du??


haha omg.

Försöker fixa till min blogg. Men de verkar inte funka så här överdrivet bra :P Men man måste försöka för att ta sig nånstans! 
 
jag är sjuk! Fan! Tyras dagisbaciller är inge roliga. Ska ju operera bort cystan nästa vecka så har inte råd att vara hemma. Så det är bara gå och se glad ut. Tråkigt och vara hemma oxå.  Även fast det känns som jag ska svimma varje gång jag reser mig! Kryssningen var rolig (ja, bortsett från att jag var sjuk då) Ja år frukost buffé minsann. Blev lite ledsen när man väll var hemma och fick rosta sin tora lilla bröbit o bre lite smör med ett glas the... Varför kan man inte alltid ha frukostbuffe? tror folk skulle vara mkt gladare då.

Igår åkte vi pulka. Tyra jag o makk åkte först snowracer trodde tyra skulle vara jätte rädd. men hon tjöt av glädje. :D Sen fick hon åka pulka själv då hörde man ett "wiiiiii" Hela vägen ner.

Tagit en massa kort så ska lägga in lite här i bloggen vis ett senare tillfälle... Nu måste jag ducha, äta lite, sen jobba. Suck.

Snodd från Cheyenne

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Emma

2. Ett ord på fyra bokstäver:  Ekar

3. Flicknamn: Elvira, Emilia, Enya

4. Pojknamn: Emil, Erik, Esbjörn,

5. Yrke: Elektriker, Enbärsplockare, Estet lärare,

6. Färg: Ekbrun

7. Klädesplagg: Eeeeee...... E-BH? (fick ingen hjälp av varken Tina eller Makkan)

8. Mat: Entrecote

9. Sak i badrummet: Eltandborste

10. Plats/stad: Enköping

11. En orsak att vara sen:  En elektriker envisades.

12. Något man skriker: Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeejyoooo!

13. Film: EVA OCH ADAM

14. Något man dricker: Enbärsdryck (?)

15. Band: E.M.D

16. Djur: Ekorre

17. Gatunamn: Ekillavägen

18. Bil: Eeevolvo

19. Sång: Eternal flame (va de en grupp eller en låt)

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Bara på E då eller?


Tidsfördriv. IMORGON ÅKER VI PÅ KRYSSNING! JEEEJ!

Så fruktansvärt less.

Rätt less på allting just nu. Besviken, ledsen arg... allt på samma gång.
Var iaf bara tvungen att skriva att jag lever. Vi mår bra hela familjen. Hade en mysig alla hjärtans dag med middag och film. Sen fick jag rosor också. :D  Melodifestivalen var bra. Hejade på Måns från första början Vem kan motstå? men efter HEATS framträdande blev jag i chock de var grymma! Har ju lyssnat på nån låt tidigare och inte tyckt att de var nå speciellt. Men detta var jättebra!
Haha har ju en "plast"mormor på 70 vintrar som skicka medelande till pappa och Monica "HEAT rockar fett". Tror HEAT har fått en hel drös med nya fans nu! Lycka till i globen.

Nej nu ska jag deppa. Me choklad. Hej

BTW Caroline lever du?? Vart håller du hus?

Hon ger sig inte.

Svea har mjauat  i ca så där en kvart. Vettefan vad det är om. Tror hon är lite bakom flötet. Eller rättare sagt mycket. Vi fick Svea när hon var 14 veckor eller ja de sa att hon var 14 tror hon var minst 20 iaf. Vi hämtade henne, eller rättare sagt Madde,Ran o Makkan hämtade henne i nån lägenhet i stan någonstans. De satt o rökte hasch så vem vet Svea kanske har nån konstig haschpsykos? Stackars katt, kanske behöver ta henne till vetrinären så nån kan kolla henne? Men hon är jäkligt fin iaf. En riktig pärla. Sen har jag ju mitt andra monster här hemma henne har jag inte talat så mycket om. Hon heter Iris och är en riktig diva. (Här försökte jag lägga upp en bild, men det fungerade ej)

Dassinvignigen var riktigt kul :D När vi var hemma iaf. När vi gick ut var de inte så kul. Jag o Linnda o makk gick hem relativt tidigt. Just fan Vi ska dra på bandit kryssnigen (iaf om EN till följer med, men du var på va Ronnie?) o sen HOPPAS HOPPAS HOPPAS har jag en biljett till volbeat!! Jeeej.

Sigtunahem ringde de ska sätta in 4174kr på mitt konto för stambytet! Tack, det är vi fan värda.

Nu ska jag läsa "VI FÖRÄLDRAR" (FAN HAR INTE SAGT UPP SKITET ÄN!!)  o sen sova! Godnatt.


Dassinvigning

Jajjamensan ikväll kommer de folk hit för att fira våran DASSINVIGNING hoppas de blir skoj. Några man ite träffat på länge så det ska bli kul att snacka lite. Får se om de blir utgång ikväll? Är så fruktansvärt trött hela tiden så vi får väll se om jag orkar. Snart ska iaf Tyra hem till Mormor o busa med Victorsson. Panik städa här sen. Fattar inte hur en liten flicka kan röja så mycket som hon gör?

Ska jobba xtra imorgon, känns skit bra eftersom jag låg i kräksjukan ena helgen jag skulle jobbat! Så imorgon får jag mycket pengar (Kvalifiseradövertid? Heter de det? Tror man tjänar mer än 100 kr mer i timmen + att det är en söndag!) Jobbar 16-21 så det är verkligen helt lagom! Sen jobbar jag måndag dag, tisdag kväll, onsdag dag. Sen är jag lååång ledig! 4 Hela dagar! Sen efter min sköna långledighet sticker vi på kryssning på fredan veckan efter. Längtar så mycket. Jag, Tina, Thezz, Cattis, Nathalie, Johanna, Carola, Madde, Sandra, Jenny + alla andra! Kommer bli så skoj!! 

Just fan det är alla hjärtans dag nästa lördag, köpt en liten present till tyra. Halsband armband och en liten handväska! Tjejigt va? Nu sitter min dotter under v-rums bordet o äter skorpor o bajsar. Så ska väll tan hand om bajs o en massa jekla smulor....

Nu kommer Makkan bli så stolt

Som ni alla vet (Eller alla o alla men mina vänner) så har jag gått runt med mitt pass väldigt väldigt länge! Men idag tog jag mig i kragen och gick ner till banken och fixa skiten! Så om 3 veckor får jag äntligen ett legg! Ett litet fint, med undantag för kortet då, legg som jag kan ha i PLÅNBOKEN! Det här är stort gott folk. Fick 137 kr av bankdamen det var trevligt eftersom min ekonmi inte är det bästa denna månad :D fick o fick hade tydligen ett konto där med 137 kr . Vem staratade de? Tror de va farfar. Tror oxå jag hade liiite mer pengar än 137 kr i skapandet av kontot (Fy skäms ni som tog de ) Fia hade närmare 600 hur kommer det sig då att jag bara har 137 kr på kontot? Var de så att Farfar älskar Fia mer än mig? Är det någon annan som älskar Fia mer än mig o sätter in i smyg pengar till henne? Har Fia stulit de där pengarna från mig? Hade farfar nån hemlig plan, jag kanske har ett konto någon annanstans med flera hundramiljoner kronor på? Där Fia bara har ett konto med 137 kr. Det skulle vara kul, för hon ville inte dela sina pengar med mig så då kommer jag Inte dela mina hundramiljoner kr med henne. Eller jo det kommer jag. För jag är väldigt snäll.   Men vi lär väll aldrig få veta svaret Hur och vem eller när detta mystika konto på nordea skapades.  Farfar kan man ju inte heller fråga, han är lite så här halvnurrig och tror att han har vart på Irland.

Jobbar kväll idag med o det gott folk ska ni veta är DRYGT!

Kattskrälle

Inte ser jag att hon minskar i vikt. Även fast hon har maraton vareviga natt... Tunnan jag blir ju orolig at du ska få diabetes. :(  Hon har massa problem med att hoppa upp på bord ex. Hon är ju inte lätt som "syster" sin.  De förstör mina soffor oxå. Jekla katter..

Tvättstugan.

Dagen när man har tvättstugan är en ypperlig dag att städa hela lgh. Men jag är ju så trött, typiskt. Ska väll vila lite sen hoppa in i en dusch, sen ska här städas. Tyras rum liknar mer ett katastrof område. Vi lkete där inne igår och hon kastar allt runtomkring sig. Vi får skylla lite på mamman oxå för jag började rensa hennes kläder och packade ner allt som var för smått. eller packa ner och packa ner nu ligger diverse kläder lite överallt.

Tack Thezz för hjälp med bloggen, men såg att den såg lite skum ut vid en annan data jag satt vid. Hur ser den ut för er? Ang. bloggen har mina besökare ökat jätte mycket. Kul! Kul!

Jahopp. I helgen ska vi ju då ha varån omtalade dassinvignigsfest, det ska bli trevligt!

Nej men nu ska jag ta tag i mig själv och göra mig iordnig till människa igen! Sen jobbar jag 15.30-21.00!!! Puss


RSS 2.0