De va inte igår!

Kanske är jag tillbaka.. Kanske kanske. Ni anar inte hur många gånger jag har börjat skriva, men det blir liksom inge avslut. Men nu efter nån månad kanske jag är tillbaka.

Jajjemsan so here we go. Ja jag orkar inte jabbla på allt skit som har varit. Ni som pratar med mig vet ju lixom att det inte hänt ett jäkla skit helt enkelt. Snart är det iaf jul. Jul är mysigt och som ledigheten ser ut just nu: 22 23 24 LEDIG Juldag och annandag JOBB o sen det roligaste av allt Nyårsafton jobbar jag kväll och nyårsdagen dag :D Sug på den karamellen ni. Ibland är det jobbigt att jobba innom vården ;)

Snart är det julfest vilket innebär glitter o glamour :) Super trevlans. Bara att jag inte hittat varken kläder eller skor. Välkommen till helvetet, jag har fruktansvärd panik. O den stora frågan lyder ska jag ha klackar eller Cattis röda ballerina från 01? Svårt val, värt att sova på.
Ja ennyhouu Julfesten är på Radisson hotell på arlanda, där vi ska få äta trevlig ITALIENSK BUFFE. Vi svenskar har tydligen nått emot vanligt hederligt julbord. Vi ska förfesta hemma hos mig, riktigt spännande att ha en förfest kl 14.00 på en torsdag :P

Saknar fian väldigt mycket. Hon kommer hem den 18de. Det är inte långt kvar nu. för imorgon börjar ju julkalendern vilket väll innebär att det är den 1a i december månad? tror jag fattat syftet med julkalendrar nu!

Jag har hittat jätte mkt skumma bloggar oxå på sistonde. Människor som fan är helt jävla bakom flötet. Typ ett ex: Tjej ca 20 barn o kille. Killen slår henne tydligen men hon vet inte om hon ska lämna han pga hon inte vill splittra familjen?
Säga vad man vill men HALLÅ!

Idag tog jag sprutan för vininflensan. (Haha ja jag ser nu att jag skrivit vininflensan o jag skrattar NÅTT sånt vaccin skulle JAAA Aldrig ta) Iaf SVININFLENSAN. Vill bara informera alla att en så länge lever jag, har inte fått spasmer, kan prata lika bra när ja springer som när ja går (ja kanske kan diskuteras) samma sak gällande att gå baklänges. Men som sagt vi får väll se imorgon!!

Godnatt :)


Så fin.

Fingrar och tår och fjäderlätt hår,
en blick så klar som såge du tusentals år.
Det är knappt jag förstår, en tös, hon är vår!
En gåva till oss är du min lilla.

Mitt barn i min famn, jag viskar ditt namn,
och plötsligt känns det som om all världen försvann,
som tiden stod still, en tös, hon finns till!
En livets gåva är du min lilla!

Tänk blodet i mig blev blod ini dig,
vandrar genom tiden, ådror och märg,
släktled i mig blir släktled i dig,
här är du – en av oss,
en ny länk i livets kedja.

Jag lånar dig jag, min skatt, för ett slag,
en stund så kort som vore den ett andetag,
en vindpust av tid är ditt och mitt liv,
en livet gåva är du min lilla!

Fingrar och tår och fjäderlätt hår,
en blick så klar som såge du tusentals år.
Det är knappt jag förstår, en tös, hon är vår!
En gåva till oss är du min lilla.
Vet inte riktigt vart jag hitta den men fin var den


RSS 2.0