Jobbigt liv...

Ska jobba nu... Tyra ska vaar på dagis till halv två... Jag jobbar till 3 men då har vi personalmöte, får se när jag slutar! Puss

Min tatooo...


.

Tsss... glöme ju tillägga... Jag älskar dej carrobarro... du är bäst. Pyss



Bilder.



Den här snygga hatten fick Tyra av Ronnie o Harry. :D



Tyrapå hennes riktiga 1 årsdag



Hihi idag gick hon runt med sin gå bil o sa "Tyja Tyja Tyja"

Du är vackrast för mig, hjärtat. Mitt allt.

Tankar.

Alltså vissa människor. . man passar när de känner för de. Sen passar man inte längre. Hur funkar människor? Tycker det inte om att ha vänner? Kanske inte? Men vet iaf vilka mina riktiga vänner är vid det här lagret.
Var bara tvungen att få ut mig lite känslor.

Nu är Tyrolajnen på dagis o lattjar runt med Rasmus o de andra barnen. Ska hämta henne vid 11.30 då blir det lunch sen till jobbet! Ledig imorgon, sen jobb torsdag sen är jag ledig 3 hela dar igen. Skönt med mjukstart. Undra om jag ska äta lite frukost nu. Känner mig rätt hungrig. Frukost o våra bästa år, det är grejer kan jag lova :P

Bye bye!!

Ps. Grattis Rebecca på födelsedagen!!

petra o peter o deras Beeebisar!

Grattis till min allrafinaste Petra!! Som fick en liten gosse igår. Grattis till dej o Henke. O till lillsnorfsan Freja oxå. Igår kom det faktiskt ytterligare ett barn Peter fick en flicka! Grattis till er :D

Nu ska vi åka till stan o kollla Sm final! Go Arlanda Jets!


Pyss

Tyra 1 år!

Kan man tänka sig hur snabbt ett år går.. Herre min gud. Lillskruttet har blivit stor o börjat dagis. Som för övrigt går jättebra. Har just nu bara lite problem med att fixa "Min bok" som man ska göra till dagis med en massa kort o text. Men det blir nog super bra när den väll är klar. Imorgon ska vi vara ute o leka med alla barnen. Ska vi se om Tyra gillar de eller inte!

Hon har börjat gå nu oxå!! En massa. men man märker att krypandet är fortfarande lättast och inte så läskigt! 

Nej nu ska jag packa för dagis sen sova, imorgon blir de full rulle hela dagen. Efter dagis bilr det att gå förbi farmor sen till vsby för tatuering! Ska försöka läggai n lite bilder imorgon! Pussokram hela dan.


okej, dag 2 av firande...

jajjamen nu är jag uppe. o idag får vi mer främmande. Främmande iform av Sissi, Jimmy, Cicci, Thezz, Linnéa, Eve, Mr R och harx. (Plus alla barnen!!)  Okej nu är jag vaken, tårtan är klar. det enda som behövs är fixa mig själv, fixa Tyra, Damsuga, byta katt lådan, röja upp alla saker i Tyras rum. Hörs sen.

Dag 1 av firande.

Idag hade vi det första kalaset för tyra!! Hon fick en massa leksaker (o ja allt låter) o kläder o presentkort! Tack alla!! :D




Tyra var så trött efter denna långa dag så somnade redan vid 6. Imorgon blir det ytterligare ett kalas sen blir det kalas på riktiga dagen på tisdag. :D


Krya på dig Petra!!



Tank god it´s friday.

Idag fick vi hem till Freja och Petra och lekte och åt lite lunch även om Tyra inte åt speciellt mkt. Snart är det dax för bebis nummero två att anlände. 

Oj tänkte fax skriva lite långt inlägg. men nu kom makkan då är det tid att dra. Handla massa till kalaset!! Men kan skriva längre sen.

None

Tyra är kinkig.

Lite små grinig så här på morgonkvisten. Vill ha allting jag rör vid.  Grejjer som datan, bankdosan, mobieln, fjärrkontroll. Okej om jag visste att hon bara tittade på grejerna men hon slänger ju allt på golvet. Allt ska ner med en väldans kraft. Läste klart en bok igår. Tänkte skriva lite om den när Tyra somnat. (runt 12.00) Väldigt läsvärd bok!

Igår trodde jag att Tyra hade vattkoppor hon hade två "koppor" Sen försvann dom och blev lite eksem. Tur behöver ju inte få vattkoppor än. Inte nu. Kan inte pausa vårt liv nu.. Men inskolningar, jobbet och 1 årsdagen.
Så det var skönt att vattkopperna försvann lika snabbt som de kom! 
 

Godmorgon! =)

Idag är en ny tråkig regnig dag. Suck. Så värdelöst. Regnar de överallt?

Jaja nu är jag o tyra iaf vakna. Vi ska snart äta frukost och sen hoppas jag att tyra blir trött o somnar. Då ska jag nog ta mig en powernap eller kanske dricka miljoner koppar kaffe.

Måste berätta om fegisen som bor här i mitt hus. Tyra. Hon går runt med gå vagnen överallt går mellan möblerna, står SJÄLV, men sen när hon ska gå (själv) då vägrar hon o bara sätter sig. Fegiiiiis!!

På måndag börjar Tyra dagis kl 9.00 till 10.00 :D Tror Tyra kommer trivas som fisken i vattnet med de andra barnen o att få leka . Sen är det inskolningsvecka sen är det bara att börja jobba.Skönt att jag har Tessa där. Vem skulle jag annars snacka med??  Tessa är en pärla. Hur ska jag klara mig utan dig i 7 veckor? Får ju ångest bara jag tänker på det. Lämna mig inte!!! Kommer stå att gråta på arlanda som ett litet barn sen 7 veckor senare kommer jag stå där igen med gråten i halsen...

Nej men nu blir det lite frulle då!

Playhouse Disney.

Shit vad tråkigt program har tittat på det i en timme nu. Tror att det är väldigt pedagogiskt barnprogram, eller har jag fel? ANlednigen att jag kollar på det är att John är här. Anette är hos tandläkarn så John fick vara hä'r under tiden. Han är riktigt charmig den pojken!! :) O hur lugn som helst. Verkligen inge problem.

Väntar nu på anette och tina som ska komma hit. Jag har satt på kaffe oxå.

jag är bäst hej

20.51

jadu Ronnie, nästa år blir det folkdans igen för hela slanten! :P

Ja iaf hittade ingen klänning, men hittade en badrumsmatta. O tyra fick sin födelsedagspresent blev en Hund som sjunger o har sig
 
Hej.


god morgon.

igår skrev jag ingenting, var lite upptagen. Fixade iordning hela sovrummet och rensade garderober. Nu är det ordning där inne och jag o Makkan behöver inte dela nån gaderob :) Men det blev jätte bra där inne.
Idag ska jag åka och leta efter en klänning till Tyras ett års dag.. Känns som hon kommer behöva massa olika för hon har kalas på lördag, kalas på söndag. & sen hennes riktigtiga födelsedag på tisdag. Då har hon oxå inskolning.

Vi var på Eld-festen i väsby i fredags nere vid Kairo badet. Victor o jacob följde med :) Trodde det skulle vara bättre än vad det var. såg folkdans i typ en timme (?)  Då sa jag det till makkan "Jaaa du makkilak om jag hade gått kvar i gammelsdans när jag var liten hade du kanske sett mig där uppe i folkdräkt och dansat" Det skulle vara en syn för gudarna.

Så nu ska jag äta lite frukost sen ska vi väll åka och handla. Kram banan!

23.19

Snart ska jag tatuera mig oxå, kanske glömde skriva vad men jag ska skriva TYRA på handleden sen ska syster oxå tatuera sig samma dag och hon ska göra sina syskons namn på ryggen (Emma, Marcus, Jacob, Victor under varandra) Madde snälla hjärtat hjälp oss? :)

Puss och godnatt mina kycklingar.....

23.15

Så där jag , nu har vi byrån:                                

Makkan har bara satt ihop 2 lådor av 6 sen var han tvungen at åka till jobbet så det är = Kaose. Kaose som vanigt gällande mitt hem just nu känns det som... Men nu har vi helgen på oss. GE MIG HOPP!

Idag har Tyra och Chanelle lekt hela dagen. De lekte faktiskt bra med varandra. Tyra har ju kommit i nån "fas" att hon slåss hela tiden. I ansiktet, mest på mig men jag är ju mest med henne. Jag säger "NEJ" "AJABAJA" "AJAJ" Men då skrattar hon bara o tycker jag är skit rolig. Även fast jag försöker få till min argigaste röst.

Snart kommer SISSIS  & Petras små killar :D Vi längtar efter er!! :D

Förlåt att jag är så seg o skriva men har verkligen inget roligt i mitt huvud just nu....

Hej då mina små kycklingar!!

00.18 & allt är Makkans fel...

Varför sover jag inte? Jo det kan jag berätta! Det är ju MAKKANS fel att jag ligger på denna satans soffa som jag inte kan somna på... Elaking!! Hur ska jag orka med Min älskade tyra imorgon om jag inte ens kommer kunna sova. Svar Kaffe. Men min kropp behöver sömn oxå. Hm Körigt?

Funderar på att kasta in makkan i Tyras rum imorgon så ja kan greja i sovrummet, låter som en bra ide. Låter han kanske sova på golvet oxå med endast en liten bebis filt. Nej så grym är jag inte. han får en kudde oxå. Kanske.

Jag har tandvärk igen... Måste nog ta o ringa "de som tar alla ens pengar" innan jag avlider av smärta...

Nu ska jag ta alvedon o räkna får.

Ronnie!

Ronnie du är en sån fin vän! Aj love jo!


klantigt?

Idag
köpte vi en ny säng ram, malm svart brun 160x200... Kommer hem skruvar ihop skiten upptäcker då att våra madrasser är för stora. WTF.  som tur är har man super moster som fixade biffen!! Kommer med madrass imorgon! men inatt blir det soffan... Det var egentligen inte jag som var klantig det var makkan!! Det var han som sa att vi skulle ha 160, o va BOMB säker på saken. Då är det bara att va tyst :P men det blir iaf hur snyggt som helst i vårat nya sovrum! :D
(Byrån får vi nästa vecka)
bilder från IKEA.SE

RSS 2.0