Söndag.

Söndagar är tråkiga men här kommer lite bilder från våran tjejkväll (ja madde snodde dom från dig du får skicka mig resten sen :D )
 



Colle & Madde Mina fiiina vänner!! (Ja vet att de va en tjejkväll men det slutade med utgång o då var ju alla andra raringar där)



Tina & ja Så härlig bild !



Harrys kusin, harry o ja.



Sexy fuck :P



Jag blev ful men Ronnie var ju bara så söt. :D



And thats all folks!


Hade det så kul! (madde det måste vi göra om SOOOON)
Älskar er!!

Godnatt sverige...

... sov så gott.








BTW Berätta jag att jag ska tatuera mig den 17, wiiiiii!

Godkväll.

Dagen har vart fruktansvärt lång tycker jag.. Å jag har vart sugen på Kina mat hela dagen men ack ingen kina mat.... kanske får ta mig en buffe imorgon, skulle sitta fint. Kanske kan fråga Sissi om hon är sugen? hmm. Ledig hela dagen idag det har vart skönt. För snart börjar allvaret på riktigt, men det ska gå bra för oss alla!

Idag har Tyra fått en gå-vagn av en kollega. Rosa o jäätefin! Sen köpte Tyras moster en Dock säng med sänghimmel o en dock vagn med docka o massa lego o bokmärken(kanske för senare) ! :D Det var tyras 1 års present o inte så lite heller :D

Nej nu ska jag fortsätta drömma om min kina mat o samtidigt kolla på Sex and the city, o hoppas att imorgon kanske kanske jag får äta lite mat från Kina (Som egentligen är gjord här i sverige) Muuuummmmmsssssssss.....!!!!!!!!!!!!!!!


Jag har....

... SÅ FRUKTANSVÄRT TRÅKIGT! JÄKLA CARRO KOM HIT!

Btw...







Vilka läser min blogg? Skriv en liten kommentar. Skulle vara så hära SUPERKUL!
Få veta vilka ni är, vad eran blogg handlar om, hur gammla ni är, vart ni bor... mm mm.

Så gör det också, snälla.


Sömn.

Såg en mamma och hennes barn i barnvagn, här om dan. Mamman gäspade. Så är det ju typ med småbarn en konstant trötthet, eller rättare sagt att man är mer seg. Sen har jag faktiskt haft jätte tur med Tyra!! Hon har alltid sovit, det är nu som hon har börjat bli lite halv jobbig på nätterna. Men hon är ju världens bästa snart- 1-år bebis!  Men iaf jag tyckte synd om mamman som satt där på busshållplatsen och höll på att somna!

Idag ska jag och Makkan planera Tyras 1 årsdag!





HÖÖÖÖÖÖÖÖÖRSSSSS!

"På liv och död"

På liv och död, historien om Micke Dubois. Har jag börjat läsa. har inte läst så mycket, men en så länge verkar den helt ok. tragiskt. Men ack så verklig...

Bild från bokus.com




Självmord? En onödig död? Är de själviska? Jag kan inte förstå hur man kan vara så sjuk för att kunna ta sitt egna liv. Men så sjuka är dom. De ser ingen annan utväg. När jag jobbade på Psyk så sa en kollega där "Vi kan inte rädda alla, de som verkligen vill dö, dör."






Hammarby och Aik

Skämt. Annat är det när gamla fina djurgården spelar. Men som sagt alla kan inte vara bäst!! :P

Jobbat idag, shoppat idag. Eller shoppat o shoppat. Räknas det när man shoppar mat? Nja tror inte det shopping ska ju lixom vara kläder, skor, smink. Såna där attraktiva grejer. Inte typ bröd, mjölk och välling ;)  nu ska jag ta mig nånting att äta. Kom på att jag typ bara drukit kaffe... kanske inte det bästa. hej så länge.


Apotekshopping.

Det ska vi göra idag! makkan har bihåleinflammation och mår jätte dåligt så nu ska vi shoppa loss på apoteket.Igår var ve hemma hos madde och ran (Eller jag var, min familj var hemma!) h´Hade skit roligt. Biff är en rolig man. Ellos blev väldigt full . Å Madde rymde genom fönstret. (Jag fick se en snopp!) (Piiinsamt) Nej men det var trääävligt. Tack Camilla för att du hämta mig. :D

Nu ska vi shoppa!! :D (Wiiii.....)

Bajs.

Vissa människor är bara skit!!

lite seg idag.

Jobbat 7-12, Mak sjuk. Så jag skriver mer sen.

15.36

Okääj, nu ska jag gå om en timme hem till Cicci, jag har duchat. Det är klart men jag har inga kläder inget smink.... Men det ska bli trevligt och ett plus är ju att jag får träffa Liam.  Kan skriva några rader när jag är hemma sen!


Bye bye 

En gravid kille?

O LORD! En man som e gravid på oprah. (Tydligen när var han född som tjej) men herregud sett på 3an gott folk!

Klockan är nu 13.42 O har fortfarande inte duchat, Men nu ska jag göra det!!


12.07

Okej ska försöka rycka upp mig, ont i hela kroppen. Börjar jag kanske bli sjuk. Tyra vaknade nyss från sin lilla sov stund. Mamman sov lite då hon med :) Men inte känner jag mig piggare för det. Bara mer seg.
Igår fick jag hem nya linser! Med rätt styrka denna gång! Så nu ser jag ju faktiskt rätt ok!
Ikväll ska vi hem till Cicci och äta middag, tacos. Jum! Grattis till henne förresten. Hurra Hurra... Eller nått.

Nej men en dusch kanske piggar upp? Lets TRY!

Huvudvärk.





Ibland säger en bild mer än 1000 ord...





Nänu.

Börjar jag verkligen bli trött. Tyra sover som en stock. Jag har fått hem mina vägg ord nu Klockrenast den vi ska ha i köket "All the coffee in Colombia won`t make me a morning person" Typiskt oss. Sen i Tyras rum ska det vara (Typ högst upp på väggen) "Det finast vi gjort" :D

Nej men hej nu ska jag sova!! Goder natt.




Jag tävlar.

Jag tävlar om en ny bloggdesign- http://akolan90.blogg.se/  Som ni vet så har jag haft riktiga problem med design, sen har jag jobbat, tagit hand om en väldigt nyfien Tyra. Så ni förstår nog varför jag tävlar om en desin istället :D
Gör det ni med!! Grymt fin design!



Älskade barn!

Hm..

Var lite fel på blogg.se tror jag. förra inlägget ser ju ut som skräp! jäjä.



Jag o Joel!
Söt unge!!

seg.

Kläder: Jeans, linne & Colles tröja :P Smink: Puder mascara Frisyr: Uppsatt (Jobbat juh) Läsning: Bloggar typ. Har precis läst ut C.Läckberg Isprinsessan!! SÅ BRA! Låt: Ingen. Mat: På jobbet. Vill ha: Ny lägenhet som är min egna. Plus mitt anstälningbevis. Favorit: Alltid Tyra. Köp: Har inte köpt en enda grej idag. Men igår handla jag shampoo & balsam. Humör: Trött, irriterad, less, grinig. Skit humör helt enkelt. Göromål: Sova (?) Nej jag ska dricka the. Borde: Sova mer. Längtar: ? Beroende: Kaffe Roligaste: När tyra skrattade hela dagen. Tråkigaste: Att jag är på uselt humör.

Petra!

Petra är inne på förlossnigen nu, så vi får se om busbebis vill komma!
Hon o Henke väntar nedkomst nr 2.
Massa kramar till er!!

Älskade.


Aldrig ska jag sluta älska er.



Framtiden.

Jag vill flytta!! jag vill flytta nu!! Snälla ge mig bara en lägenhet!! Där vi kan spendera våra dagar i harmonie!
Hittade ett gulligt litet hus. (radhus) 1,6 miljoner. Japp där var de kört :P

Tänkte prata med min käre far idag om körkortet! Skulle faktiskt vara guld att ha det till nästa sommar. Man kan ju alltid testa! Blev riktigt sugen nu på körkortet när min kusin tog det nu i måndags. Hon åkte upp till norrlands skogar (Övertårneo) Å tog det där. Passa er släktet snart kommer jag o fia oxå. o kör lite bil med Markus fagervalls pappa.

Nej jobbet kallar.... Caaaaaiiiiiooooo!

Godmorning

Ja tänkte att jag skulle skriva en text för en gångs skull. Först en snabb uppdatering av helgen då. Fredag; Makkan skulle ut o jag o tyra skulle hem till mamma. Innan vi gick bjöd Bosse och Lisbeth (tessas & crisses föräldrar) över oss på kräftskiva. så gick dit en sväng o käka kräftor. Sen drog makkan hem till sina kompisar. Å jag o tyra traska hem till mamma, där det bjöds på massa mer kräftor. (Lag lessnar aldrig!!)
lördag var vi hemma hos tessa för hon och crisse har fyllt år. Nathalie o Robin har oxå fyllt (eller ska?) + att Christine fyllde år i lördags. herrelord så jäkla många som fyller i augusti. anyway, vi gick en sväng till garage sen hem o sov.

Min familj är förkylda AB. O Semestern är slut. Nu är det höst . 
 
Just det glädjande nyhet till mig! Jag börjar jobba den 22 :D Känns så bra o veta nu att jag har inkomst varje månad igen! Wooohooo. Back to life! O tyra börjar dagis. Väldigt läääskigt! Men Kul på smma gång

16 Augusti.







Tyra 11 månader.
Kan ni tänka er om en månad, blir lillsessan 1 år??

Lång dag!

Idag har Tyra lekt med Lukas

 

De hade så kul i gungorna





Efter all lek med Lukas åkte vi till väsby och lekte med Ronnie harry och Colle. Vilket slutade med Vattenkrig. Jag var blötast av dom alla. allt herr dahl tog i gick sönder. Men annars var det roligt.
Tyra badade i steninge badet här för ett tag sen så tänkte visalöite bilder från den dagen oxå :





Det var allt så länge gott folk!

Orkar inte skriva...

....så bjuder på en bild på den sötaste tjejen på jorden ist


Glad tjej

Pappa 46!

Idag var jag riktigt seg. Kanske för vi tittade på film till typ 1 inatt. Å sen har man det lilla "monstret som vaknar 7, no mather what. Jag har tvättstugan oxå så det spelar inte så stor roll faktiskt.

Idag fyller min pappa, 46. grattis till han. Vi ska dit sen o äta. Ska åka occh handla present oxå en från mig o mak. o en från Tyra tänkte jag.
Kom på att jag ska jobba imorgon och på fredag, hade förträngt det in i det sista. Känns lite tröttsamt och gå dit men det positiva är att jag jobbar med Cattis. Har planerat att gå tillbaka till jobbet 22 september (om jag nu får nån rad tillsdess?) O vara med Tyra första veckan på dagis. Får mak ta 2 veckan.  Men nu får jag bara hoppas att jag får en rad, så jag vet vad jag ska göra lixom. hatar att inte veta att inte planera. Men jag tror ju inte jag kommer gå jobblös, men det är just det att jag vill veta. Om jag får en rad ska jag iaf inte jobba någe mer xtra försen jag börjar jobba den 22.
I helgen ska vi hem till Carola som fyller 40 det ska bli trevligt. RÖJ! Haha.
nej nu måste jag springa ner till den där förbannade-tvättstugan-som-inte-har-några-satans-tvättkorgar-så-man-får-ta-o-ösa-allt-direkt-med-händerna-och-det-tar-x-tra-tid...............

Hemma igen!!

GBG var sjuuuuuukt najs (Citerar Ronnie) Men det var det verkligen Liseberg var en höjdare.  Mak, Ronnie och Becca åkte Balder. Jag var för rädd. När de stårr i kön börjar det ös Regna!! Stackarna det hade gjort så ont o de kunde inte ens titta för regner piskade så mkt i deras ansikte. Som tur var det här typ 23.45 på kvällen, o liseberg stänger 00.00. Flum ridern var oxå en hitt. Men jäkla blöt man blev. Vi tog några kort från Ronnies kamera men blir lätt så att man tar kort när man sitter still. & när vi satt stilla så drack vi öl. Så på bilderna ser det ut som vi bara söp där. :P Vilket vi inte gjorde. (Inte bara iallafall)
Det enda jobbiga med resan var att jag saknade Tyra. men hon hade haft en jättebra helg med farmor sin.

Tyra har börjat resa sig mer o mer nu + att hon går kring möblerna. Nu är det aug, nästa månad blir min lilla sessa 1 år!! Alltså tiden springer förbi!! Men då blir det 1 årskalas!! Så bi riktigt kul... bara att jag måste dela upp kalasen. Kommer bli en del! Äsch senare problem.

nu ringer det.. skriver sen.

RSS 2.0